Een sauna op maat

Custom Serie - infrarood sauna op maat

Custom Serie – infrarood sauna op maat
De Custom Serie is een infrarood sauna die geheel op maat gemaakt wordt voor u. De Custom Serie wordt met de hand gefabriceerd in Nederland, waardoor we met trots kunnen zeggen dat dit eerste klas vakwerk is. De infrarood sauna’s van de Healthvision Custom Serie kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een andere deur, of misschien wilt u uw infrarood sauna wel uitbreiden tot combisauna (met traditionele kachel). Alles is mogelijk! Laat het onze specialisten weten en zij adviseren u graag.

De Custom Serie bestaat uit onder andere de volgende standaard elementen:

  • Brons glazen deur veiligheidsglas van 60 x 177 centimeter
  • Halogeensports
  • Ontluchtingsrooster
  • Houten deurgreep en dorpel
  • Bodem met binnenvloer
  • Inclusief afwerkprofielen aan de hoeken
  • Red Cedar zitbanken van 45 centimeter breed

Massief Serie – Finse sauna op maat

De Massief Serie zijn Finse sauna’s die ook geheel van maatwerk kunnen worden voorzien. U haalt u een robuuste en traditionele Finse sauna in huis die standaard is opgebouwd uit eerste klas Nordisch Fichte hout die lang meegaat door de degelijke en kwalitatieve constructie. Naast de vele mogelijkheden in maatwerk, heeft u ook de keuze uit twee verschillende interieurs: Classic of Exclusive. Het exlusieve interieur heeft rond afgeschaafde banken en de rugleuning is ronder en bestaat uit vijf delen in plaats van twee. Zie hieronder het verschil:

Waarom een sauna op maat bij Saunakoning?

Door een sauna op maat te kopen bij Saunakoning bent u verzekerd van de beste kwaliteit sauna’s voor een goede prijs. Bovendien zijn onze showrooms 7 dagen per week geopend, waardoor u altijd eens binnen kunt komen lopen voor wat inspiratie.

Terug naar overzicht