Tips om van je tuin een wellness te maken

Tips om van je tuin een wellness te maken

Ben jij dol op de wellness? Maar neem je vaak niet de moeite om te gaan? Hoe fijn zou het zijn als je naar de wellness kan in je eigen tuin! In deze blog vertellen we hoe jij de ultieme wellness bij jou thuis kunt realiseren. Lees dus snel verder!

Naar de sauna in je eigen tuin

Of je nu gaat voor een infrarood of een Finse variant: een wellness is geen wellness zonder sauna. Wanneer je een sauna uitkiest is het van belang dat je je laat adviseren door een expert. Wat zijn dingen die jij zoekt in een sauna? Wat voor uitstraling moet de sauna hebben? Ben je geïnteresseerd in de lichamelijke voordelen die een sauna te bieden heeft? Het zijn allemaal zaken die je met een expert kunt bespreken.

Pak echt uit met een jacuzzi

Wanneer je naast een kwartiertje in de sauna, ook graag tijd doorbrengt in een jacuzzi, is het ook zeker de moeite waard te overwegen een jacuzzi toe te voegen aan jouw eigen “wellness”. Dat wordt hele dagen en avonden lekker bubbelen!

Creëer privacy

Wanneer je lekker in de sauna of jacuzzi in je tuin wilt, is het natuurlijk wel fijn dat je hier rustig in je bikini naartoe kunt lopen. Een beetje privacy is dan ook geen overbodige luxe. Dit bereik je door het plaatsen van een schutting of haag. Denk ook eens out-of-the-box en creëer verschillende hoekjes in je tuin door te spelen met de indeling. Zo kun je gaan voor een saunahoek en een aparte afkoel-hoek met lounge set of hangmat, waar je na je saunabezoek weer rustig kunt afkoelen.

Maak het af met accessoires

Om het één geheel te maken en je “wellness” een luxe en fijne uitstraling te geven, kun je gebruik maken van accessoires. Wil je gaan voor een Ibiza look? Ga voor kussens in aarde tinten, rotan tuinmeubelen, fakkels, en linnen doeken die je op hangt. Is een moderne uitstraling meer jouw ding? Ga voor spotjes in de vloer, moderne beelden en grijze en zwarte tinten.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom