Paneel sauna’s

Paneel buitensauna's

Ben je op zoek naar een buitensauna die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften? Dan zijn onze Paneel buitensauna’s echt iets voor jou!

Maatwerk

Bij Saunakoning geloven we dat iedereen recht heeft op een persoonlijke wellness ervaring. Daarom worden onze Paneel buitensauna’s altijd op maat gemaakt. We begrijpen dat geen enkele tuin hetzelfde is, en daarom zorgen we ervoor dat jouw sauna perfect past in jouw buitenruimte. Geen compromissen, alleen de sauna die helemaal bij jou past.

Eigen fabriek in Nederland

Wat ons onderscheidt van andere sauna-aanbieders is dat al onze Paneel buitensauna’s met de grootste zorg en toewijding worden geproduceerd in onze eigen Nederlandse fabriek. Door onze productie in eigen beheer te houden, kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en tegelijkertijd flexibiliteit bieden in het ontwerp en de afmetingen van de sauna. We streven naar vakmanschap en duurzaamheid, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw eigen stukje ontspanning.

Diverse houtsoorten

Bij Saunakoning geloven we in keuzevrijheid. Daarom bieden we ontelbare mogelijkheden aan om jouw buitensauna volledig aan te passen naar jouw smaak. Kies uit diverse houtsoorten, elk met zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Of je nu de voorkeur geeft aan de warme uitstraling van cederhout of de robuuste charme van vuren, wij zorgen ervoor dat jouw sauna een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid.

Combisauna

Naast de mogelijkheid om te kiezen uit diverse houtsoorten, bieden wij ook de optie van een combi sauna aan. Dit betekent dat je jouw Paneel buitensauna kunt voorzien van infraroodstralers, waardoor je kunt genieten van zowel de traditionele saunawarmte als de helende werking van infraroodstraling. De ultieme ontspanning binnen handbereik.

Diverse saunakachels

En laten we niet vergeten dat wij diverse kachels beschikbaar hebben. Of je nu de voorkeur geeft aan een elektrische kachel of de sfeer van een houtkachel verkiest, wij hebben de juiste optie voor jou. Onze kachels zijn van topkwaliteit en zorgen voor een aangename en authentieke sauna-ervaring.

Bij Saunakoning staan we voor de hoogste kwaliteit. We streven naar perfectie in elk detail van onze Paneel buitensauna’s, zodat jij kunt genieten van de ultieme sauna-ervaring in jouw eigen achtertuin. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun jezelf de luxe van ontspanning en welzijn.

Onze partners

Bezoek onze showroom