1 persoons IR sauna

Infrarood sauna's voor 1 persoon

Ben je op zoek naar een 1 persoons infrarood sauna om lekker ongestoord te kunnen genieten? Wij hebben verschillende cabines voor 1 persoon in ons assortiment. Deze kun je natuurlijk in onze showroom komen bezichtigen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Of bekijk hieronder vast online ons ruime assortiment!

Alle modellen voor 1 persoon

Welke specificaties heeft een 1 persoons infrarood sauna?

Infrarood cabines voor 1 persoon hebben een maximale afmeting van 110 x 100 cm. De hoogte is 200 cm. Al onze sauna’s voor 1 persoon beschikken over minimaal 4 tot 7 dimbare infraroodstralers. Het type stralers kun je zelf bepalen. Ga je voor Magnesiumoxide, Full spectrum of Duo? Natuurlijk beschikt iedere cabine ook over kleurrijke LED verlichting om de juiste sfeer te creëren. Verder kun je kiezen uit eersteklas Red Cedar Hout of Hemlock Hout. Dat laatste is een sterke, stabiele naaldhoutsoort die zorgt voor een gelijkmatige warmteafgifte. Om een leuk achtergrondmuziekje op te zetten zijn er verschillende opties. Dit kan via een bluetooth muzieksysteem of een radio/USB verbinding met twee speakers.

Welke voordelen biedt een infrarood sauna voor 1 persoon?

Infrarood cabines voor maar één persoon hebben weinig ruimte nodig, dus hoe groot of klein je huis ook is, het gaat passen! Verder zijn ze eenvoudig te plaatsen dankzij het Easy Fix systeem van Healthvision en heel gemakkelijk te monteren. De enige speciale voorziening die je nodig hebt is een geaard stopcontact. Bediening gaat heel simpel en de opstarttijd is kort. Al na tien minuten kun je heerlijk ontspannen. En natuurlijk ervaar je de voordelen van de infrarood stralers: ontgiften van het lichaam, pijnvermindering in spieren en gewrichten, een betere bloedsomloop en het verbranden van calorieën.

Wil je advies van een specialist?

Wij helpen je graag om een sauna uit te zoeken die perfect bij je wensen aansluit. Stap eens een van onze showrooms binnen en krijg deskundig advies van onze medewerkers. Ook kun je dan al onze sauna’s voor 1 persoon bekijken en je vragen stellen. En als je dan de ideale sauna hebt gevonden, bezorgen wij deze graag bij jou thuis. Indien gewenst met opbouw service, dan hoef jij alleen nog maar te genieten!

Bezoek onze showroom