3 persoons ir sauna

Infrarood sauna 3 persoons

Ben je op zoek naar een 3 persoons infrarood sauna om samen heerlijk te genieten van de rust en warmte? Wij hebben verschillende sauna’s met infrarood in ons assortiment die geschikt zijn voor 3 personen. Wij begrijpen dat je een sauna graag eerst in het echt wilt zien, daarom nodigen we Neem eens een kijkje in onze showroom, zodat je erachter komt welke cabine het beste bij jou past.

Alle modellen voor 3 personen

Welke specificaties heeft een 3 persoons infrarood sauna?

Infrarood cabines voor 3 personen hebben een maximale afmeting van 150 x 150 cm. De maximale hoogte is 200 cm. Al onze cabines voor 3 personen beschikken over 6 tot 11 (dimbare) infraroodstralers. Er zijn verschillende type stralers mogelijk op aanvraag. Denk aan full-spectrum, duo of Magnesiumoxide. Qua uitvoering kun je kiezen voor Red Cedar Hout of Hemlock Hout. Wist je dat Red Cedar de unieke eigenschap heeft om infraroodstraling te reflecteren? De straling blijft dus geheel in de cabine, wat bijvoorbeeld belangrijk is bij sauna’s met magnesiumoxide stralers. Je kunt ook kiezen uit Hemlock Hout, wat ook wel witte cedar wordt genoemd, en zorgt voor een gelijkmatige afgifte van de warmte. Andere specificaties waar je uit kunt kiezen zijn een digitaal bedieningspaneel, automatische ventilatie, bronzen glazen deur van veiligheidsglas en halogeenspots. Dat is natuurlijk niet alles, dus vraag vooral naar de mogelijkheden! Er zit altijd wel een sauna tussen die past bij jouw wensen en situatie.

Welke voordelen biedt een infrarood sauna voor 3 personen?

Een infrarood sauna begint al een echte sauna te worden, waar je met meerdere mensen kunt genieten en ontspannen. Maar toch is een 3 persoons sauna niet aan de grote kant, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen is. Ook als je niet heel veel ruimte hebt in of rondom je huis. Bovendien is een driepersoons infrarood sauna ook nog eens energiezuinig, een gemiddelde sessie kost qua verbruik ongeveer €0,25. Ontzettend weinig als je dit vergelijkt met een traditionele sauna. Vergeet je de sauna per ongeluk uit te zetten? Geen probleem, na een half uur schakelt de sauna zich vanzelf weer uit. Geen verrassingen wat betreft de energierekening. En natuurlijk extra veilig, wel zo’n fijn idee. Ook een groot pluspunt: je kan samen met iemand anders genieten van de saunasessie, gezellig!

Heb je vragen?

Heb je vragen over een bepaald type sauna voor drie personen? Of ben je er nog niet helemaal uit welke sauna het beste bij jou past. Geen probleem! Je bent van harte welkom in één van onze showrooms, dan kijken we graag samen naar de beste oplossingen. Geen huis of tuin is hetzelfde, dus er komt altijd een stukje maatwerk bij kijken. Dus écht alles is mogelijk! Schroom niet om jouw wensen aan ons door te geven.

Bezoek onze showroom