4 persoons ir sauna

Infrarood sauna 4 persoons

Ben je op zoek naar een infrarood sauna voor vier personen om misschien wel met het hele gezin te kunnen ontspannen? Quality time met het gezin of met je vrienden, gezellig! Ons aanbod voor 4 persoons sauna’s met infraroodstraling is uitgebreid. Wist je dat het ook mogelijk is om een sauna op maat uit te kiezen? Kom naar de showroom voor alle mogelijkheden! We verwelkomen je graag met een kop koffie of thee.

Alle modellen voor 4 personen

Welke specificaties heeft een 4 persoons infrarood sauna?

Infrarood cabines voor 4 personen hebben een maximale afmeting van 210 x 140 cm. De maximale hoogte is 200 cm. Deze sauna’s beschikken over 6 tot 11 (dimbare) infrarood stralers. De infrarood sauna’s van de Enjoy Life serie beschikken over 8 dimbare full-spectrum stralers. Er zijn verschillende type stralers mogelijk op aanvraag. Denk aan full-spectrum, duo of Magnesiumoxide. Qua uitvoering kun je bij de Exclusive serie kiezen voor Red Cedar of Hemlock hout. Bij de Custom Serie van 2-5 personen en de Enjoy Life serie zijn de binneninrichting en de buitenzijdes van eerste klas Canadees Red Cedar hout. Andere specificaties waar je uit kunt kiezen zijn een digitaal bedieningspaneel, automatische ventilatie, kleurlampen en radio/USB inclusief speakers of zelfs Bluetooth verbinding. Dat is natuurlijk niet alles, dus vraag vooral naar de mogelijkheden! Er zit altijd wel een sauna tussen die past bij jouw wensen en situatie.

Welke voordelen biedt een infrarood sauna voor 4 personen?

Heerlijk genieten in je eigen wellness aan huis met het gezin, familie of vrienden. Een gezellige boel! Geen ruzies om wie er het eerste de sauna in mag, want je kunt gewoon met z’n vieren tegelijk genieten van de rust. Bovendien is een vier persoons infrarood sauna ook nog eens energiezuinig, een gemiddelde sessie kost qua verbruik ongeveer €0,25. Ontzettend weinig als je dit vergelijkt met een traditionele sauna.

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor je type sauna voor vier personen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Amersfoort (NL), Alphen a/d Rijn (NL), Wijchen (NL), Waalre (NL), Genk (BE), Zandhoven (BE) of Waregem (BE). Dan kijken we graag samen naar de beste oplossingen. Geen huis of tuin is hetzelfde, dus er komt altijd een stukje maatwerk bij kijken. Dus écht alles is mogelijk! Schroom niet om jouw wensen aan ons door te geven.

Bezoek onze showroom