Waarom bij Saunakoning!

6 dagen per week geopend

U kunt bij ons de hele week terecht, dus ook op zondag! We weten dat het moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken tijdens kantooruren, daarom zijn alle showrooms beide dagen van het weekend geopend en zijn er diverse koopavonden. Lukt het u toch niet binnen onze openingstijden, dan kunt u ook altijd een afspraak inplannen om ‘s avonds langs te komen!

Laagste prijs garantie

Wij bieden u 100% de laagste prijs garantie. We werken niet met een franchise concept en hoeven hierdoor niets de delen, dit werkt absoluut in uw voordeel!

U koopt direct van de hoofdimporteur

Geen tussenschakels, een enorme voorraad en een scherpe inkoop zijn onze grote voordelen ten opzichte van andere aanbieders. We doen van A tot Z alles in eigen beheer, zo ook het verlenen van service wat zorgt voor een soepele en snelle afhandeling!

Amerikaanse kwaliteit en betrouwbaarheid (Balboa en Aristech Acrylics)

Onze spa’s bieden u de kwaliteit die u verwacht. Het Balboa besturingssysteem is nagenoeg geheel storingsvrij en de kuip van het Amerikaanse Aristech Acrylics is haast onverwoestbaar. Daarnaast zijn onze spa’s ook nog eens Eco Friendly, met drie verschillende programma’s om het energieverbruik te minimaliseren.

Grootste voorraad van de Benelux

Een snelle levering is voor ons vanzelfsprekend, met ons enorme magazijn hebben we inmiddels de grootste voorraad van de Benelux!

Chloorvrije behandeling

Dankzij de ingebouwde ozonator en de behandeling met Lotus Fresh kunnen ook mensen met huidproblemen genieten van onze spa’s!

Bekend van TV

Wellicht kent u ons ook van TV! We hebben meegewerkt aan: Benelux Next Topmodel, Hart in Aktie, Living Better en Life 4 You!

 

Bezoek onze showroom