Sauna kopen

Sauna kopen direct van de importeur

Bij Saunakoning kunt u een sauna voor thuis direct van de importeur kopen. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering. Bovendien zijn wij de exclusieve dealer van Healthvision sauna’s. Een sauna kopen kunt u bij ons online of in één van onze 8 vestigingen in Nederland en België.

Een Finse sauna kopen

Een Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem. Bij Saunakoning kunt u verschillende Finse sauna’s kopen waaronder een binnensauna, buitensauna of barrel sauna.

Een infrarood sauna kopen

Infrarood sauna’s met full-spectrum stralers zorgen dankzij hun dieptewerking voor pijnverlichting in spieren en gewrichten. Als u last heeft van een sportblessure, reuma, fibromyalgie of gewoon vaak last heeft van uw rug, schouder, knie of een ander gewricht, dan is een infrarood sauna absoluut iets voor u. Naast de pijnverlichtende werking ontgift uw lichaam, u transpireert tot twee keer meer dan in een Finse sauna, het is goed voor uw bloedsomloop en hart plus u verbrand calorieën. Een heuse levensverbeteraar dus. Interesse? Neem dan snel eens een kijkje bij onze infraroodsauna’s. We hebben drie verschillende series, namelijk de Exclusive Serie, de Elite Serie en de Pro Serie. Zo is er altijd een perfecte sauna voor u thuis.

Een barrel sauna kopen

Een buitensauna kunt helemaal tot rust komen in uw eigen tuin, u kunt uzelf echt even ‘loskoppelen’ van het huis en de drukte. De barrelsauna’s staan bekend om hun ronde vorm, een stukje nostalgie. Een mooie toevoeging aan uw tuin! De vorm zorgt er ook voor dat de sauna snel op temperatuur is en de warmte dus goed overal bijkomt; er zijn geen loze hoeken. Dit scheelt in stookkosten, aangenaam voor de portemonnee!

Wilt u deskundig advies? Bel met onze infolijn of bezoek één van onze filialen!

Bezoek onze showroom