Grandioos genieten in een grote sauna aan huis

Infraroodcabine

Infraroodcabines zijn gebaseerd op stralingswarmte met een temperatuur van ongeveer 45 tot 55 °C. Er zijn drie soorten infraroodstralers: korte golf (IR-A), midden golf (IR-B) en lange golf (IR-C). De warmte van korte golfstralers dringt dieper door in de huid, waardoor je lichaam van binnenuit opwarmt. Infraroodcabines met korte golf zijn daarom ideaal om spier- en gewrichtspijn te verlichten. Infraroodcabines met lange golf zijn perfect om te transpireren en ontgiften. Bij Saunakoning vind je en ruim aanbod aan grote infrarood sauna’s waar je met wel vier tot zes personen in kan.

Barrelsauna

Barrelsauna’s worden getypeerd door hun authentieke ronde vorm. Deze vorm zorgt voor goede luchtcirculatie in de cabine, waardoor de sauna snel opwarmt. Bovendien is een barrelsauna een echte eye-catcher voor in je tuin. Barrelsauna’s worden geleverd met een buitenterrasje met twee zitbanken. Dan kun je meteen even afkoelen na een saunasessie, maar kun je nog wel lekker in de tuin blijven zitten. Je kunt de sauna ook nog uitbreiden met een design dak dat waterdicht wordt afgesloten. Bij Saunakoning vind je grote barrelsauna’s waar je met maximaal zes personen in kan.

Finse sauna

Je kunt ook kiezen voor een traditionele Finse sauna die tot wel 90 °C verwarmd kan worden. Dit type sauna heeft houten banken met verschillende hoogtes, zodat je zelf kan bepalen hoe heet je je saunasessie wilt maken. Doordat je in een Finse sauna snel gaat zweten, wordt de doorbloeding van je lichaam bevordert en de hartprestatie verhoogd. Gezond en genieten in één! Een Finse sauna kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, afhankelijk van de ruimte die je hebt en wat je voorkeur heeft. In onze grote Finse sauna’s kun je liggen met wel drie personen tegelijk.

Onze Finse sauna’s en infraroodcabines kunnen ook op maat gemaakt worden, zodat ze precies in uw huis passen. Zelfs een sauna met een schuin plafond of schuine wand is mogelijk. Een grote sauna is dus ook te installeren bij jou thuis. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom