Sauna met kleurentherapie

Sauna met kleurentherapie

De invloed van licht op onze gemoedstoestand

Niet voor niets hebben jaarlijks veel mensen last van een winterdepressie. Het wordt kouder buiten, de zon laat zich niet meer zo vaak zien en het is snel donker. Licht heeft dus een positief effect op uw gemoedstoestand, waardoor veel mensen gebruik maken van kleurentherapie. Elke kleur heeft een unieke stimulerende eigenschap en dat in combinatie met een heerlijke sauna zorgt ervoor dat u even helemaal tot rust kunt komen. U kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog en kunt de kleuren vastzetten of mooi in elkaar laten overvloeien.

Rood

De rode kleur zorgt dat uw hart en bloedsomloop geactiveerd wordt en heeft een positieve bijdrage aan uw spieren, hersenen en longen. De rode kleur straalt kracht en energie uit en werkt dus stimulerend.

Blauw

Blauw staat voor kalmerend, verfrissend en verkoelend. Mensen die veel stress ervaren in hun lichaam en geest, kunnen eens de blauwe sauna proberen. Bovendien zijn er meerder aandoeningen waar de blauwe kleur een positief effect op heeft: verkoudheid, griep, acne en astma zijn ook voorbeelden.

Groen

Groen werkt rustgevend en geeft kracht. Groen is de kleur van de natuurlijk en geeft u een ontspannen gevoel. Bovendien kan het groene licht positief bijdragen aan uw luchtwegen. De combinatie van groen licht en de sauna zou ook goed zijn voor borstpijn, hoofdpijn, hooikoorts en hoesten.

Geel

Creativiteit en vrolijkheid worden bij geel licht gestimuleerd, uw humeur krijgt er dus een boost van. Daarbij heeft de kleur een positief effect op mensen met reuma, diabetes en duizeligheid.

Enjoy Life infrarood sauna’s

De Enjoy Life serie is het beste van drie werelden in één. Het zijn 3 verschillende sauna’s in 1:

  • Traditionele Finse sauna. Vier modellen kunnen worden uitgerust met een extra kachel, waardoor de sauna te gebruiken is als traditionele Finse sauna.
  • Carbon infrarood bestaat uit 100% lange golf straling. Dit is goed voor de huid, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een anti-cellulitis werking.
  • Full spectrum infrarood. Hierbij worden alle spectra van de infraroodstraling gebruikt. 27% wordt er gebruik gemaakt van de korte golf, 58% van de middengolf en 15% van de lange golf. Door de diepte van de korte golf zorgt dit voor pijnverlichting en versoepeling van de spieren.

De voordelen van de Enjoy Life sauna’s

  • 3 verschillende sauna’s in 1
  • Bluetooth muzieksysteem met 2 speakers
  • Luxe LED-verlichting met afstandsbediening
  • 3 verschillende sauna’s in 1
  • Volledig hoogwaardig Red Cedar hout
  • Geïntegreerde vloerverwarming
Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom